Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 45€!

Μοναδική διακόσμηση με τα Vintage βαζάκια ποτών!

Posted by mchills 27/02/2017 0 Σχόλια McHills Blogging,

 

Τα Jam Jars, ή αλλιώς Vintage βαζάκια ποτού ή αλλιώς Country βαζάκια τα ξέρεις ήδη! Μπορείς να τα δείς εδώ (που έχουμε φέρει ένα υπέροχο σετ των 8 μαζί με καπάκια, καλαμάκια και το δισκάκι τους!).  

Οι χρήσεις τους είναι άπειρες! Με 400ml χωρητικότητα είναι ιδανικά για τον καθημερινό σου freddo espresso, χυμό σου, αναψυκτικά και πόσα μοχίτο έχεις πιει εκεί έξω σ' αυτά τα βαζάκια! Ακόμη, μπορείς ν' αποθηκεύσεις μπισκοτάκια, ζαχαρωτά, καραμελίτσες και ό,τι περνάει από το μυαλό σου! 

 

Επειδή όμως η διακόσμηση είναι στο αίμα μας και το DIY ακόμη περισσότερο, ψάξαμε και βρήκαμε τι περισσότερο θα μπορούσαμε να κάνουμε με τα λατρεμένα μας ποτήρια βαζάκια! 

 

Εκπληκτικές διακοσμήσεις στο σπίτι!  Ατμόσφαιρα.. Φωτισμός..!

 

Χρησιμοποιήστε τα βαζάκια όπως ακριβώς είναι, προσθέστε λίγη άμμο μέσα ή πετραδάκια (βοτσαλάκια) από την παραλία και ρεσώ! Έχετε πλέον υπέροχα μικρά φωτιστικά για τη βεράντα σας!

Μπορείτε μάλιστα τα ρεσώ να τα τοποθετείτε μέσα με μία λαβίδα (από αυτές που έχουμε για τον πάγο), για να μην καίγεστε (άους!). 

 

Χρησιμοποιείστε σχοινί για να δέσετε γύρω γύρω την κορυφή από τα βαζάκια και να δώσετε ένα άλλο vintage στυλ! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έτοιμα λαμπάκια με μπαταρία (τα χριστουγεννιάτικα) και να τα τοποθετήσετε μέσα & να δημιουργήσετε φωτιστικά! 

 

Οι πιο τολμηροί, μπορούν με κόλλα, ένα καρφάκι να περάσουν αλυσιδίτσα και τα κρεμάσουν! Μη διστάσετε να τοποθετήσετε μέσα ό,τι εσείς θέλετε! Νερό κι ένα λουλούδι, ποτ πουρί, ρεσώ, λαμπάκια, είναι μόνο μερικές επιλογές! 

 

Δείτε μερικές ιδέες παρακάτω και βρείτε στο link μας εδώ ένα σετ με 8 βαζάκια (και το δισκάκι τους), για τον καφέ, το ποτό και ίσως τις μοναδικές σας δημιουργίες!

 

Διακόσμηση με βαζάκια ποτού

Εναλλακτική διακόσμηση με Vintage Βαζάκια