Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 45€!

Μετέτρεψε οποιοδήποτε μπουκάλι, σε ένα μοναδικό φωτιστικό!

Posted by mchills 26/02/2017 0 Σχόλια McHills Blogging,

Φωτιστικά από παλιά μπουκάλια - DIY

Φαντάστηκες ποτέ τι θα μπορούσες να κάνεις με όλα σου τα παλιά μπουκάλια; Μπουκάλια μπύρας, κρασιού ή ακόμη και βότκας, ναι! Πράσινα, λευκά, κίτρινα, οποιουδήποτε χρώματος, σχήματος και πυκνότητας! 

 

Θα μπορούσες να τα μετατρέψεις σε υπέροχα φωτιστικά με το Bottle Light! Μία μοναδική -τόση δα- συσκευή, που προσαρμόζεται σαν πώμα επάνω στο μπουκάλι και απλά το φωτίζει! 

 

Έτσι, ανάλογα με το χρώμα του μπουκαλιού, την πυκνότητά του και οτιδήποτε μπορεί να του έχεις εσωτερικά διακοσμήσει, θα έχεις και διαφορετικό φωτισμό στο χώρο! 

 

Το Bottle Light, είναι διαμορφωμένο όπως ένας κλασικός φελός. Προσαρμόζεται σε κάθε μπουκάλι εύκολα, φορτίζει με USB και διαρκεί με ευκολία 4 έως 6 ώρες. Ιδανικό δηλαδή για μία ρομαντική βραδιά, ένα όμορφο δείπνο, για τις καλοκαιρινές βραδιές στο μπαλκόνι με φίλους, ή τις μοναχικές βραδιές μ' ένα ποτό! 

 

Μπορείς να το ανάψεις εύκολα -on/off- για όσο θέλεις! Επίσης, μπορείς να το φορτίσεις σε οποιαδήποτε USB θύρα & φυσικά να το αλλάζεις από μπουκάλι σε μπουκάλι!

 

Vintage διακοσμήσεις ή απόλυτα modern; Μπορείς να κάνεις τα πάντα!

 

Από το να ρίξεις μερικά κλαδάκια μέσα στο μπουκάλι, ή μέχρι να το γεμίσεις με λίγο νερό με βότσαλα και να παρατηρείς πώς θα δίνει διαφορετικό φωτισμό στο χώρο! Μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις ακόμη και τα μπουκάλια με το αγαπημένο σου ποτό για ένα πολύ μοντέρνο προσωπικό bar! 

Δες το Bottle Light στο McHills εδώ https://mchills.gr/bottle-light και πρόσεχε τις φθηνές απομιμήσεις! 

 

Μπουκάλια Βότκα φωτιστικά

 

Vintage μπουκάλια φωτιστικά