Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 45€!

About McHills

To McHills ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2015! Ναι, κάπου ανάμεσα στα Capital Controls και στις ουρές των ATMs! Λίγους μήνες πριν όμως, είχαμε πάρει την απόφαση να βρούμε ποιοτικά accessories & gadgets που οι ίδιοι αγοράζαμε συνήθως μόνο από το εξωτερικό!


Η εύρεση των προμηθευτών ήταν λίγο tricky υπόθεση, μιας και θέλαμε μόνο τους καλύτερους! Και τα καλύτερα έρχονται από την Αγγλία, την Ολλανδία & γενικά μόνο την Ευρώπη! (άουτς στα μεταφορικά! ναι στην ποιότητα!)


Επιλέγουμε ένα προς ένα τα προϊόντα που θα παρουσιάσουμε στο McHills, μιας και δε θέλουμε "του σωρού", αλλά.. μόνο ποιότητα, μόνο στυλ! Γι' αυτό και η γκάμα μας είναι περιορισμένη! 


Είδαμε πολλά "ίδια" προϊόντα με τα δικά μας, σκέτες αντιγραφές στις σχεδόν.. μισές τιμές! Είπαμε όχι. Αυτά δεν τα αγοράσαμε ποτέ ούτε εμείς, δεν υπήρχε περίπτωση να τολμήσουμε να τα φέρουμε ακόμη κι αν κυκλοφορούν δίπλα μας.


Απευθυνόμαστε όχι στο ευρύ κοινό, αλλά σ' εκείνους που ψάχνονται με περίεργα πράγματα και που γουστάρουν την ποιότητα. Που όπως λέμε κι εμείς, μπορεί να δουλεύουμε όλη μέρα, αλλά πια απαιτούμε ποιότητα από τη ζωή μας και από την καθημερινότητά μας!


Προσπαθούμε να καλύπτουμε κάθε στυλ! Τρελός gadgetakias; Ροκάς απ τους παλιούς; Λίγο elegant φύση; Αρκεί να διαφέρεις, κι αυτό μας αρέσει!


Καλώς ήρθες στα McHills!