Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 45€!

Παραγγελίες σε μεγάλες ποσότητες

Μεγάλες παραγγελίες – Χονδρική διάθεση


Εάν έχετε εστιατόριο, bar, café, ξενοδοχείο, κάβα, κτλ ή ενδιαφέρεστε για εταιρικά δώρα, προσφέρουμε τη δυνατότητα αγοράς σε μεγάλες ποσότητες με ιδιαίτερα μεγάλες εκπτώσεις ανάλογες των παραγγελιών σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@mchills.gr για το πρόγραμμα συνεργατών μας.


Όροι Χρήσης προγράμματος συνεργατών χονδρικής:

  • Ελάχιστη παραγγελία: Η πρώτη ελάχιστη παραγγελία δε θα πρέπει να είναι μικρότερη από 350€, είτε αφορά σε ένα, είτε σε περισσότερα είδη.
  • Τρόποι πληρωμής: Σε μεγάλες ποσότητες (χονδρική διάθεση), οι πληρωμές γίνονται μόνο με κατάθεση στην τράπεζα πριν την αποστολή των προϊόντων. 
  • Αποστολή/παραλαβή προϊόντων: Τα προϊόντα που απευθύνονται σε χονδρική διάθεση, θα σας αποσταλούν (courier, ή μεταφορική) στη διεύθυνση που θα δηλώσετε. 
  • Έλεγχος προϊόντος πριν την αποστολή: Όλα μας τα προϊόντα, ελέγχονται λεπτομερώς πριν την αποστολή, για την καλή τους κατάσταση. 
  • Επιστροφή προϊόντων: Εάν από ανθρώπινο σφάλμα, πρόβλημα με τη μεταφορική, παραλάβετε σπασμένο προϊόν, προϊόν που μπορεί να έχει χαθεί από τη μεταφορική ή ελαττωματικό προϊόν, αναμένουμε να μας ενημερώσετε εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Μετά το πέρας αυτών των ημερών, καμία επιστροφή δε δεχόμαστε. Στις σπάνιες περιπτώσεις όπου εντός των 3 ημερών αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με το προϊόν σας, ενδεχομένως να σας ζητήσουμε να επιστρέψετε το προϊόν σε εμάς για έλεγχο πριν το αντικαταστήσουμε (εαν υπάρχει διαθέσιμο στο stock) και πριν προβούμε σε επιστροφή των χρημάτων σας. Ένας συνηθισμένος έλεγχος, ανάλογα με το προϊόν μπορεί να διαρκέσει από 1 έως 4 ημέρες. Στην περίπτωση που επαληθευτεί το ελάττωμα, τότε σας επιστρέφουμε τα χρήματα εντός 30 ημερολογιακών ημερών. Σε περίπτωση επιστροφής, όλα τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από τις συσκευασίες τους, διαφορετικά οι επιστροφές δε γίνονται αποδεκτές.
  • Κάθε πελάτης χονδρικής που αποδέχεται μια προσφορά, αποδέχεται αυτόματα και τους όρους χονδρικής πώλησης.