Παραγγελίες σε μεγάλες ποσότητες

Μεγάλες παραγγελίες – Χονδρική διάθεση


Εάν έχετε εστιατόριο, bar, café, ξενοδοχείο, κάβα, κτλ ή ενδιαφέρεστε για εταιρικά δώρα, προσφέρουμε τη δυνατότητα αγοράς σε μεγάλες ποσότητες με ιδιαίτερα μεγάλες εκπτώσεις ανάλογες των παραγγελιών σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@mchills.gr για το πρόγραμμα συνεργατών μας.


Όροι Χρήσης προγράμματος συνεργατών χονδρικής:

  • Ελάχιστη παραγγελία: Η πρώτη ελάχιστη παραγγελία δε θα πρέπει να είναι μικρότερη από 500€, είτε αφορά σε ένα, είτε σε περισσότερα είδη.
  • Τρόποι πληρωμής: Σε μεγάλες ποσότητες (χονδρική διάθεση), οι πληρωμές γίνονται μόνο με κατάθεση στην τράπεζα πριν την αποστολή των προϊόντων. 
  • Δείγμα: Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προχωρήσετε σε παραγγελία ενός προϊόντος σε μεγάλες ποσότητες, προτείνουμε πάντα να ζητήσετε ένα δείγμα για να δείτε αν καλύπτει τις ανάγκες σας. Το δείγμα χρεώνεται με τιμή λιανικής πώλησης, εκτός κι αν έχει συμφωνηθεί διαφορετικά (πχ αν έχει συμφωνηθεί να αφαιρεθεί από το συνολικό τιμολόγιο). Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας, ώστε να δείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει από κοντά. Πολλές φορές θα σας προτείνουμε κι εμείς να λάβετε ένα δείγμα. Με την παραλαβή του δείγματος και την πραγματοποίηση της παραγγελίας από εσάς, συμφωνείτε πως δε γίνονται επιστροφές για οποιονδήποτε λόγο, πλην των σπάνιων περιπτώσεων όπου ένα προϊόν μπορεί να έρθει με σφάλμα και το αναγνωρίζετε μόλις ανοίξετε τη συσκευασία του.
  • Αποστολή/παραλαβή προϊόντων: Τα προϊόντα που απευθύνονται σε χονδρική διάθεση, μπορείτε είτε να τα παραλάβετε από το κατάστημά μας, είτε να σας αποσταλούν (courier, ή μεταφορική) στη διεύθυνση που θα δηλώσετε. 
  • Έλεγχος προϊόντος πριν την αποστολή: Όλα μας τα προϊόντα, ελέγχονται λεπτομερώς πριν την αποστολή, για την καλή τους κατάσταση. 
  • Επιστροφή προϊόντων: Εάν από ανθρώπινο σφάλμα, πρόβλημα με τη μεταφορική, παραλάβετε σπασμένο προϊόν, προϊόν που μπορεί να έχει χαθεί από τη μεταφορική ή ελαττωματικό προϊόν, αναμένουμε να μας ενημερώσετε εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Μετά το πέρας αυτών των ημερών, καμία επιστροφή δε δεχόμαστε. Στις σπάνιες περιπτώσεις όπου εντός των 3 ημερών αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με το προϊόν σας, ενδεχομένως να σας ζητήσουμε να επιστρέψετε το προϊόν σε εμάς για έλεγχο πριν το αντικαταστήσουμε (εαν υπάρχει διαθέσιμο στο stock) και πριν προβούμε σε επιστροφή των χρημάτων σας. Ένας συνηθισμένος έλεγχος, ανάλογα με το προϊόν μπορεί να διαρκέσει από 1 έως 4 ημέρες. Στην περίπτωση που επαληθευτεί το ελάττωμα, τότε σας επιστρέφουμε τα χρήματα εντός 30 ημερολογιακών ημερών. Σε περίπτωση επιστροφής, όλα τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από τις συσκευασίες τους, διαφορετικά οι επιστροφές δε γίνονται αποδεκτές.